Over ons

Over Inventarisatiebureau Tilburg

Inventarisatiebureau Tilburg B.V. is gespecialiseerd in het uitvoeren van inventarisaties. Op het gebied van inventariseren (balansen/voorraadbeheer) zijn wij al vele jaren een bekende naam in Nederland.

Onze teams van specialisten verzorgen de opname (telling) van de voorraad bij onder meer supermarkten, bouwmarkten (incl. tuincentra), warenhuizen, modehuizen en shop in shops door de gehele Benelux.

Voor elke opdrachtgever worden onze diensten op maat aangeboden. Wij doen dit uiteraard met de nieuwste scanapparatuur en gemotiveerde, ervaren mensen.

Tevens faciliteren wij in een transparant controle systeem middels tablets. Zo kan een klant tijdens het telproces precies zien wat de voortgang is en wat de kwaliteit van de telling is.

Het is onze missie dat een klant na een inventarisatie exact weet wat er in zijn winkel aanwezig is. Alleen dan heeft een inventarisatie het doel bereikt.

Kwaliteit is daarom voor ons een belangrijk begrip en we zijn dan (als enige balansbureau in Nederland) ook de trotse bezitter van het internationale kwaliteitskeurmerk ISO 9001:2015, iets wat onze kwaliteit en ambitie etaleert.

Wij zien onze klanten dan ook als partners met wie we een samenwerking aangaan, met als doel de klant te ontzorgen en te helpen bij een optimaal voorraadbeheer. De klant kan zich dan focussen op zaken die zij belangrijk vinden, zoals het verkoopproces, de goederen stromen etc.

“Wij denken in oplossingen.”

Waarom InventarisatieBureau Tilburg?

Graag etaleren wij waarom wij dé partij zijn om uw voorraad inzichtelijk te maken;

  • Wij hebben ruim 30 jaar ervaring, waardoor wij betrouwbare en onafhankelijke inventarisaties uitvoeren.
  • Wij zijn flexibel en werken 7 dagen per week, zowel in de avonden als overdag)
  • Wij denken in oplossingen i.p.v. problemen waarbij het ontzorgen van de klant en kwaliteit onze kernbegrippen zijn.
  • Wij zijn gecertificeerd volgens de NEN-norm ISO 9001:2015.
  • Wij faciliteren in transparante controle mogelijkheden voor de klant, waarbij het proces van inventariseren volledig inzichtelijk is.
  • Wij zijn in staat om maatwerk oplossingen te bedenken én uit te voeren die aansluiten bij de wensen van een klant.
  • Wij voeren onze inventarisaties uit met ervaren en gedreven personeel.

Meer over ons

“Uw voorraad, onze zorg.”